Categorieën

Wij maken het verschil, Go the extra mile!

Er zijn voldoende LED aanbieders, alleen LED aanbieden vinden wij niet voldoende. Graag luisteren wij naar onze klanten, elke LED-toepassing is uniek, voor de meeste van u is LED een product met veel vraagtekens deze halen wij voor u weg!


 

Onze vestiging

Wij zijn gevestigd op de Ambachtsweg 7 te Andijk, hier geven wij u graag advies en kunt u onze producten in de showroom bezichtigen! Praat u liever in een 1 op 1 gesprek over LED dan bent u van harte welkom! Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur, wij vragen u wel even vooraf te bellen zodat wij u ook daadwerkelijk te woord kunnen staan.

 

Onze Producten
Ons assortiment bestaat uit LED-verlichting van de nieuwste generatie en voldoen aan de Europese Normen CE, en RosH. Bij het aanduiden van Lichtopbrengst hanteren wij de fabrieksopgave, ons assortiment bevat alleen kwaliteitslampen. Kwaliteit kost net als in elke andere branche geld, de producten zullen niet altijd de voordeligste zijn deze zijn dan wel kwalitatief beter, het is aan u wat u belangrijker vind.
 

Service 

Bij de productomschrijvingen vertalen wij de lichtopbrengst van de LED-lampen zo reëel mogelijk. Mocht het voorkomen dat een bepaald product niet aan uw persoonlijke verwachtingen voldoet, geen probleem wij bieden u geen 7 maar 14 dagen niet goed geld terug garantie! U kunt de LED-Lamp binnen 14 dagen aan ons terugsturen en via een brief/notitie aan ons aangeven welk alternatief product u wenst of uw geld terug wenst. Wilt u ook de reden aangeven waarom u de LED-Lamp wilt omruilen? Deze feedback helpt ons om de goede en kwalitatief hoogwaardige producten blijvend aan te bieden!

 

Verzenden
Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling indien voorradig binnen 3 werkdagen geleverd! Mocht de levertijd afwijken dan vermelden wij dit bij de producten. In uitzonderlijke gevallen zullen wij een product bij de fabrikant moeten bestellen houdt dan rekening met een levertijd van max ongeveer 4 weken, u wordt hiervan op de hoogte gesteld en kunt indien u dit wenst de bestelling kosteloos annuleren. Al onze verzendingen worden verzorgd door Post NL.


Verzendkosten
Voor alle pakket bestellingen hanteren wij €7,95 verzendkosten tot 10kilo. Verzendkosten zijn exclusief BTW.


Rembours toeslag

Voor remboursverzendingen hanteren wij een toeslag van €15,85 per verzending.


Verzendkosten buitenland

Bij bestellingen naar België rekenen wij een toeslag van €7,50 Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

Bestelling afhalen

Het is mogelijk om uw bestelling zelf af te halen in Andijk. Zodra uw bestelling voor u klaar staat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Betaalmethoden 

IDEAL - Bij het bestelproces kiest u voor de makkelijkste betaalmanier Ideal bij deze betaalmethode zal het verzendproces direct worden gestart.

PAYPAL - Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier PayPal, deze betaalmethode geeft u meer zekerheid hiervoor zijn wij wel genoodzaakt 4% van het totaalbedrag in rekening te brengen. Bij deze methode zal het verzendproces direct worden gestart.

OVERSCHRIJVING - Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier Overschrijving, bij deze betaalmethode zal het verzendproces pas later op gang komen.

REMBOURS - Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier Rembours, het verzendproces zal direct worden gestart.

AFHALEN - Bij het bestelproces kiest u voor de betaalmanier afhalen, u kunt dan met een gemaakte afspraak het pakket kosteloos komen ophalen.


Ruilen & Retourneren
Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Annuleerd u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan zijn we genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.


Afkoelperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde artikelen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies